اولين سايت مرجع کارتون و کاريکاتور در ايران

 

دوشنبه، 16 آبانماه 1384  گزارشی از مراسم افتتاح نمایشگاه هفتمین دوسالانه کاریکاتور


برای دیدن تمام عکسها اینجا را کلیک کنید.
نمايشگاه هفتمين دوسالانه كاريكاتور تهران با حضور آقايان دكتر ايماني معاونت هنري وزير ارشاد، حسين نيرومند مشاور وزير ارشاد، دكتر حسيني راد رئيس مركز هنرهاي تجسمي و هنرمندان برجسته كاريكاتوريست و علاقه‌مندان به كاريكاتور طي مراسم باشكوهی افتتاح شد.
استقبال بيش از 7000 نفر بازديد كننده و علاقمند از نمايشگاه دوسالانه هفتم يكي ديگر از ويژگي‌هاي اين دوره جشنواره به شمار می آید.
به گزارش خبرنگار تجسمی " مهر" ، هفتمین دوسالانه کاریکاتور امسال دراولین روز افتتاح نمایشگاه با طیف گسترده ای از مخاطبان روبه روشد. این نمایشگاه که دیروز در نخستین ساعت افتتاح میزبان مخاطبان متعددی از هر قشروسن بود، ثابت کرد که درهفتمین سال برگزاری نیز به رشد و موفقیت مطلوب دست یافته است.
درنمایشگاه هفتمین دوسالانه کاریکاتور امسال، یک نکته قابل تامل به چشم می خورد و آن استفاده از رنگ های تیره وسنگین کاریکاتوریست های ایرانی برخلاف هنرمندان اروپایی بود. سوژه ها و درونمایه هر اثر می توانست تا ساعت ها، بیننده را به فکر وادارد. هر کاریکاتور هر چند نگاه ساده و به کارگیری تکنیک های روز، در القا کردن و ارسال پیام مثبت به مخاطب موفق شده بود.
آثار کاریکاتوریست های داخلی وخارجی در کنار یکدیگر چیده شده بود . به گونه ای که می شد اثر بزرگمهر حسین پور را در کنار اثری از بیل استات، اثر سید امین باقری را در کنار ماسیج ترزپاسکا و... مشاهده کرد. هیچ محدودیتی وجود نداشت. آثار با هم عرضه شده بود تا به این وسیله نشان دهد که هنر مرز نمی شناسد. زبان هنر در هر کشوری ممکن است به یک گونه باشد اما آنچه از رسالت هنر در نمایشگاه هفتمین دوسالانه کاریکاتور برمی آمد، رسالتی حقیقی بود که به درونمایه هایی همچون عدالت، عشق، دوستی وصلح می پرداخت .
استفاده از متدهای علمی برنامه ریزی وکنترل پروژه در برگزاری دوسالانه، همدلی و وفاق وهماهنگی کاریکاتوریست های کشور برای برگزاری بهینه جشنواره و تخصیص جایزه هشت هزار دلاری از ویژگی های هفتمین دوسالانه کاریکاتور تهران بود . دراین دو سالانه که طی فراخوانی در ماه های گذشته از تمام کاریکاتوریست های داخلی وخارجی برای حضور و ارایه اثر دعوت شده بود 67 کشور شرکت کردند.
با قدم زدن در فضای نمایشگاه آثاری از زلاتکوفسکی ، امو ریم ، داچوان زیا، آچیل سوپر بی ، محی الدین کوراغلو ، فلورین دورو، کائو کومز و... تعداد دیگری از کاریکاتوریست های مطرح جهان را می شد مشاهده کرد .
محمود همافر، آیرون بارتر، جعفراسدی، مجید امینی ، سلمان طاهری، مسعود ضیایی زردخشویی، محمد بابایی، اردشیررستمی ، بهرام عظیمی، سپیده انجم روز، حسن کریم زاده ، داود شهیدی، فیروزه مظفری ، دارکو دراجویک، ثنا حسین پور ، آندری پاچکانیو، اریک بغوسیان و... از هنرمندان صاحب اثر درهفتمین دوسالانه کاریکاتور بودند.
مرکز هنرهای تجسمی، فرهنگستان هنر، موسسه توسعه هنرهای تجسمی، خانه کاریکاتور، موزه هنرهای معاصر، موسسه فرهنگی - هنری صبا از متولیان برگزاری هفتمین دوسالانه کاریکاتور بودند.
داوری نهایی آثار هفتمین دوسالانه پنجم آذرماه درمحل موزه هنرهای معاصر است.

نظرات

عرفان 17:05 @ Mon, 7 Nov 05

آيا فقط آثاري كه به بخش نمايشگاه راه يافته‌اند در مرحله داوري نهايي شركت خواهند كرد؟
كتابچه مجموعه آثار كي‌چاپ مي‌شود و چند اثر را در آن مي‌گنجانيد؟


ستاد خبری دوسالانه 17:40 @ Mon, 7 Nov 05

۱/ فقط آثار راه یافته در نمایشگاه، مورد داوری نهایی قرار خواهند گرفت.
۲/ کاتالوگ دوسالانه هفتم پس از مشخص شدن نفرات برگزیده چاپ خواهد شد.


Anonymous 18:22 @ Mon, 7 Nov 05

واقعا که رقابت خيلی خوبی بود بين خودتون . که هم انتخاب کننده بودين و هم انتخاب شونده


Anonymous 18:46 @ Mon, 7 Nov 05

چشم حسود ۴ تا!


Anonymous 19:29 @ Mon, 7 Nov 05

اتفاقا چشمام ۴ تا شده و دو تا هم شاخ در اوردم ولی نه از حسودی بلکه از تعجب و بی عدالتی .


يك رهگذر 20:47 @ Mon, 7 Nov 05

قرار بود آثار راه یافته به نمایشگاه را در قسمت گالری این سایت به نمایش درآورید . پس چی شد ؟


يك رهگذر 20:50 @ Mon, 7 Nov 05

لطفا اگر هم خبری از مسابقه تروريسم داريد به اطلاع ما برسانيد .
متشکرم


ستاد خبری دوسالانه 22:06 @ Mon, 7 Nov 05

۱/ در اولین فرصت آثار در بخش گالری قرار خواهد گرفت. بخاطر تاخیر در این امر از همه شما عزیزان پوزش می طلبیم.
۲/ پس از اتمام دوسالانه کاریکاتور، ،ثار تروریسم داوری شده و جوایز آن طی مراسمی به برگزیدگان اهدا خواهد شد.


مریم 6:30 @ Tue, 8 Nov 05

سلام ... مگه قرار نبود از شیبکه سه تیزر پخش شه؟ چی شد؟


shahram 7:53 @ Tue, 8 Nov 05

سلام
ميخواستم ببينم ما که کارمون به مسابقه راه پيدا نکرده امکانش هست کاتالوگ مسابقه رو تهيه کنيم يا نه؟ حتی اگه بشه با پول هم خريد باز خوبه.


ستاد خبری دوسالانه 10:23 @ Tue, 8 Nov 05

۱/ پس از مراسم اختتامیه کاتالوگ دوسالانه هفتم در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.
۲/ تیزر از امروز پخش می شود.


سينا 11:39 @ Tue, 8 Nov 05

گفته بودين كه همه چيز رو ۳ بار چك كردين.اما تو نمايشگاه ديدم كه لوبومير كوترها (كاريكاتوريست اسلواك) رو از بحرين معرفي كرده بودين.فكر ميكنم اين صحبت شما كه هر چيزي رو ۳ بار بررسي كردين خالي بندي بوده براي بزرگتر جلوه دادن فعاليتتان...


Anonymous 11:41 @ Tue, 8 Nov 05

كارهاي فريد مولايي من رو از زندگي مآيوس كرد.


حميدرضا 11:48 @ Tue, 8 Nov 05

من فكر ميكنم بعضي از كارهاي رسيده به دوسالانه بررسي نشده باشه.حاضرم قسم بخورم كه كارهايي كه فرستاده بودم از بعضي از كارهاي راه يافته به نمايشگاه خيلي بهتر بودند.
قبل از اينكه به ديدن نمايشگاه بيايم فكر ميكردم سطح كارها اونقدر بالا بوده كه كارهاي من راه پيدا نكرده و واسه همين اعتراضي نداشتم اما حالا...


Anonymous 12:34 @ Tue, 8 Nov 05

توکا نيستانی پيشنهاد خوبی در سايت هاديتونز داده.
پیشنهاد خوبی است برای کسانی که از هيئت انتخاب آثار شاکی هستند.


Anonymous 14:00 @ Tue, 8 Nov 05

مراسم افتتاحيه عالی بود...
خسته نباشيد


پس گرفتن آثار 14:05 @ Tue, 8 Nov 05

کسانی که کارشون به نمايشگاه راه پيدا نکرده ، چطوری ميتونن کارشونو پس بگيرن؟


ستاد خبری دوسالانه 15:40 @ Tue, 8 Nov 05

پس از اتمام نمایشگاه و مراسم اختتامیه دوسالانه، کلیه عزیزان شرکت کننده می توانند از طریق خانه کاریکاتور ایران برای گرفتن آثار خود اقدام نمایند.
شماره تماس:۲۲۸۶۸۶۰۰


محمد سجاد طاهری 17:38 @ Tue, 8 Nov 05

همه ی کار ها عالی بود.ولی کار من نبود.


zeinab mehrabani 18:49 @ Tue, 8 Nov 05

از انصاف به دوره نگيم خسته نباشين کاره من نبوی تو نمايشگاه ولی کارهايی که در نمايشگاه بود واقعا عالی بود . هم تکنيکايی که کار کرده بودن عالی بود هم ايده ها عالی بود و هم اجرای کارها عالی بود هرکی کارش بود سزاواره بودن بود و هرکی کارش نبود به جاش تجربه ای عالی کسب کرد . ۲ سالانه کم چيزی نيست نميشه کاره همه راه پيدا کنه تلاس کنيم برای ۲ سالانه های بعدی
موفق باشيد


علیرضا 21:07 @ Tue, 8 Nov 05

خسته نباشید. یک افتتاحیه بسیار خوب


فرهاد 14:29 @ Wed, 9 Nov 05

آخه بي انصافها. همش كارهاي خودتونو يا كساني كه معروف هستند رو انتخاب كرديد. بابا پارتي بازي


bachedahati 19:22 @ Wed, 9 Nov 05

ميگم جشنواره چای چی شد.بچه


مهدی صادقی 0:25 @ Thu, 10 Nov 05

کارهای خارجی واقعا خوب بود ولی کارهای ایرانی اصلا خوب نبود ... شاید فقط چند کاری با تکنیک خوب ارایه شده بود ... باز هم در بخش چهره خارجی ها بهتر بودند ... شاید به خاطر این باشه که ما بیشتر اسیر تکنیک هستیم به جای اینکه یه کم باز فکر کنیم ... من از کار اقای مسعود ضیایی بیشتر از بقیه کارها لذت بردم ... خسته نباشید .


amir 0:32 @ Thu, 10 Nov 05

جا داره در اينجا از ستاد خبری تشکر کننم که هيچ يک از ورک شاپ منو نگذاشتن باشه و بعد هم از برگزاری دوسالانه که واقعا دوسالانه خودمونی خوبی هست همين خوبه سعی کردن زياد شلوغ نشه


فرهاد 21:12 @ Thu, 10 Nov 05

دوسالانه خوب.
پوستر بد!
پوستر بد!
پوستر بد!


ali 22:33 @ Thu, 10 Nov 05

اقا ادرس اين نگارخانه صبا و خيال کجاست؟چرا خوب اطلاع رسانی نميکنين؟


ستاد خبری دوسالانه 11:21 @ Sat, 12 Nov 05

نشانی نگارخانه صبا:خ طالقانی، نبش سینما فلسطین، خ شهید مظفر، پ ۵۳


Anonymous 12:26 @ Thu, 17 Nov 05

بهتر بود نمايشگاه مربوط به بانک کشاورزی به گونه ای مشخص تر از بخش مسابقه دوسالانه جدا می شد
اين تداخل ناگهانی کارهايی که به سفارش اسپانسر دوسالانه به نمايش گذاشته شده اند -با بخش مسابقه-بسيار غير حرفه ای بود
و برای بسياری اين سوال بوجود آمد
که اين کارها چرا در اينجا هستند


مهدی یاورمنش 10:03 @ Wed, 30 Nov 05

فکر مي کنم کاريکاتوريست های ايرانی چند سالی است که دارند همديگر را تکرار می کنندوالبته خودشان را. اين تکرار هم در عرصه تکنيک است وهم در عرصه محتوا.شايد بايد تا هشتمين دوسالانه بايد صبر کنيم.


باران 16:47 @ Sat, 1 Jul 06

سلام يه سوال داشتم کارای آقای رستمی رو می خواستم اگه تو نت آدرسی هست ممنون می شم راهنماييم کنيد.


رضا کریمی 2:06 @ Sun, 18 Nov 07

سلام/خواهش ميکنم ميل من را به اقای رستمی بدهيد. من ا. دوستان قديمی ايشان هستم و چند سالی است که ا. ايشان بی خبرم.
para_rk@yahoo.com
تلفن دبی:۰۰۹۷۱۵۰۶۳۱۲۸۲۳


mashkok 0:36 @ Wed, 21 Nov 07

عالی


رزسلیمی 18:08 @ Sat, 26 Jan 08

عالی


ali 0:24 @ Sun, 1 Jun 08

salam mikhastam bedunam chetori mishe ba aghaye rostami ertebat bargharar konam?




زبان:




آخرين اخبار

آرشیو اخبار
خانه

© 2005-2008 irancartoon.ir All rights reserved.

irancartoon.com
Powered & Hosted by: Gardoon Web Solutions
Gardoon Web Solutions